ONZE MISSIE

Tinkel wil een top of mind entertainmenthuis zijn dat door storytelling met innovatieve shows, evenementen en plaatsen een groot aantal families kan bereiken.

WAARDEVOL

Tinkel is "vol" van waarden, vooral van deze:

Authenticiteit

Wij bedenken geloofwaardige personages in geloofwaardige “storyverses” en proberen onze concepten te brengen in de juiste setting, voor het juiste publiek en met de middelen die het verdient. Als we een verhaal niet goed kunnen brengen, doen we het liever niet. What you see is what you get (or more).

Lef

Een creatief concept bedenken, vraagt veel moed. Zeker aan de start is het heel moeilijk om gelijkgezinden te vinden, die het concept helpen “voeden”, zodat het kan groeien en levensvatbaar worden. Nieuwe, innoverende creatieve concepten zijn nog gewaagder, omdat niemand ze kent.  Het is vaak een groot risico hoe ons publiek zal reageren op een nieuw concept. Daar heb je lef voor nodig.

Creativiteit

Creativiteit ofwel “uit het niets iets maken”. Starten van een idee en proberen dat uit te drukken in een manier die anderen begrijpen en die hen prikkelt. Met grote kans op falen. Nog zoiets waar je lef voor nodig hebt.

Liefde

We geloven oprecht dat we mensen kunnen raken met wat we maken. Wij brengen verhalen en maken concepten omdat we het graag doen. Wij doen ons uiterste best om diezelfde liefde over te brengen naar ons publiek.

Vreugde

Laat ons niet overdrijven: een glas is niet altijd vol. Maar bij ons is het nog altijd minstens halfvol, niet halfleeg. Cynisme en sarcasme zijn niet aan ons besteed. Als liefde onze motor is, dan is vreugde onze brandstof.